You are here

KAŠTEL BANATERRA

Mesto: 
Address: 
Jakšićevo naselje bb
Tel: 
023-811-360
Slike: 

,,,,,,,,,,,

Brendovi: 

Kaštel Banaterra je letnji dvorac nemačkog generala Franca Nojhauzena (Franz Neuhausen) sagrađen za vreme Drugog svetskog rata i pripada najmlađoj generaciji dvoraca u Vojvodini. Dvorac je zahvaljujući ruskoj arhitekturi, nemačkoj preciznosti i pregalaštvu domaćih graditelja osmišljen, projektovan i građen tako da svojim gostima u čarima prelepe banatske ravnice pruži nezaboravan odmor i uživanje uz neizbežne domaće gastronomske specijalitete.
Kamin sala File jelena
Imajući u vidu potrebe modernog života, za Vas smo, u autentičnom ambijentu, inspirisanom aristokratskom prošlošću, napravili spoj tradicionalnog i modernog. Dvorac je kompletno renoviran i modernizovan ne izgubivši ni najmanji deo šarma i aristokratskog duha koji nam je ostavljen u nasleđe.
Kaštel Banaterra je danas hotel koji u svom sastavu ima veliku salu, kamin salu, lovačku sobu, vinski podrum, mini spa centar, tri master sobe, jednu junior sobu, jedan royal apartman i devet mansardnih soba. Zahvaljujući vrhunskoj ponudi hrane i pića i drugim pratećim sadržajima koji će se kontinuirano dopunjavati i menjati u skladu sa Vašim potrebama i željama, Kaštel Banaterra je opremljen tako da u potpunosti zadovolji potrebe lovnog, poslovnog i porodičnog turizma.
Kuvari sa međunarodnim iskustvom pripremaju za Vas specijalitete od najkvalitetnijih sastojaka.
Izbor hrane u Kaštelu Banaterra je bogat i raznovrstan, a posebno smo ponosni na jela od divljači i sveže rečne ribe, raznovrsne salate i ukusne sireve.
Vrhunski gastronomski užitak možete upotpuniti poznatim rakijama od voća, kao i kvalitetnim crnim i belim vinima.
Lokacija
Kaštel Banaterra nalazi se na udaljenosti od 125 km severoistočno od Beograda, i svega 100 metara od granice sa EU, na putu za Temišvar. Iz pravca Beograda i Novog Sada, do Kaštel Banaterra najlakše se dolazi prateći put od Zrenjanina ka Srpskoj Crnji. GPS koordinate: 45.746837, 20.698794 (N45 44 48; E20 41 55


* Adresa: Jakšićevo naselje bb, Srpska Crnja
* Telefon za rezervacije i informacije: +381 23 811 360
* Email: info@kastelbanaterra.com