You are here

MEDICAL WASTE DISPOSAL

Mesto: 
Brendovi: 

Kompanija MEDICAL WASTE DISPOSAL je osnovana 31.07.2009. godine u Zrenjaninu.

Kompanija je jedinstvena u Srbiji i usko profilisana za pružanje usluga vezanih za tretiranje i transport medicinskog otpada. Ujedno, posedujemo i proizvodnju potrošnog materijala za sakupljanje medicinskog otpada, kutije za oštre predmete i kese za infektivni otpad, atestirane po najstrožim Evropskim strandardima.

Osnovna delatnost kompanije je sakupljanje i transport medicinskog otpada i veoma smo ponosni, jer dajemo dobar primer kako očuvati životnu okolinu.

Pokretači smo programa ZAJEDNO ZA ČISTIJU BUDUĆNOST u koji su uključeni svi naši partneri, a sve u zajedničkom cilju očuvanja životne sredine i zdravije budućnosti.

Naš cilj je smanjenje rizika od oboljevanja profesionalno eksponiranih lica i opšte populacije, a poseban akcenat stavljamo na bezbednost dece.

Naša MISIJA Uvođenje zdravstveno bezbednog i ekološki prihvatljivog načina postupanja sa medicinskim otpadom, kroz inovativni pristup, inovativna rešenja i tehnologije u cilju smanjenja rizika po zdravlje ljudi.

Naša VIZIJA Da očuvamo vodeću poziciju u regionu kroz jedinstveni partnerski odnos uz konstantno poboljšanje brzine, efikasnosti i kvaliteta usluge.